Omtale

Intervju i Tara 22.08.2018 av Kathrine Johs

Submitted by hilde on Mon, 03/11/2019 - 18:45
Foto av Svein Finneide

 – Det kan være champagne og fest en stund, så ramler du rett ned i livet igjen. – Ingen er en evig stjerne på himmelen, sier 42-åringen, som selv er aktuell i «Stjernekamp» denne høsten. Hilde Louise har dette litt mystiske og uforutsigbare ved seg. Hun er ikke den som gestikulerer og hever stemmen, hun er avventende og subtil, og det er som om de store, utrykksfulle øynene hinter om overraskelser rundt neste hjørne. 

Hilde Louise Asbjørnsen og Lene Kongsvik Johansen om show, humor og finans i Aftenposten 12.09.2016.

Submitted by hilde on Mon, 03/11/2019 - 18:40
Foto: Jan Tomas Espedal

En gang var de suksessduoen Asbjørnsen og Joh. I dag er Hilde Louise Asbjørnsen og Lene Kongsvik Johansen prisbelønte solo-humorister. I deres øyne kan selv finanslivet beskrives i burlesk humoristiske vendinger. Denne uken er de aktuelle med hvert sitt show - Asbjørnsen med ekstraforestillinger av «The Lulushow – livet er en dans på renter» og Kongsvik Johansen med tv-serien «Costa del Kongsvik». Her møter vi henholdsvis klubbvertinnen Lulu og finansfruen Therés. To motpoler med helt ulik innsikt i finansielle finesser.

Dagbladet Portrettet av Eirik Alver 6. mai 2017

Submitted by hilde on Mon, 03/11/2019 - 18:32
Foto: Agnete Brun

– Det hender jeg tar fram de gode kritikkene. På dager det er mørkt og jeg lurer på hva jeg driver med. Det er som å kikke i karakterboka der det står, svart på hvitt, at jeg er flink til noe. Vel, så får jeg stole på det, da, sier jeg til meg selv. Og kvinner meg opp.